Privacybeleid

PRIVACYbeleid

SolarLuxleiden is geëngageerd aan het beschermen van uw privacy en het ontwikkelen van technologie die u de krachtigste en veilige online ervaring geeft. Deze Verklaring van Privacy is op de SolarLux-LEIDENE Website van toepassing en regeert gegevensverzameling en gebruik. Door de SolarLux-LEIDENE website te gebruiken die, stemt u aan de gegevenspraktijken in deze verklaring worden beschreven toe.

Inzameling van uw Persoonlijke Informatie
SolarLuxleiden verzamelt persoonlijk identificeerbare informatie, zoals uw e-mailadres, naam, huis of het werkadres of telefoonnummer. SolarLuxleiden verzamelt ook anonieme demografische informatie, die niet uniek aan u, zoals uw Postcode, tijd, geslacht, voorkeur, belangen en favorieten is.

Er is ook informatie over uw computerhardware en software die automatisch door SolarLux LEIDEN wordt verzameld. Deze informatie kan omvatten: uw IP-adres, browser type, domeinnamen, toegangstijden en het verwijzen van Websiteadressen. Deze informatie wordt gebruikt door SolarLux LEIDEN voor de verrichting van de dienst, om kwaliteit van de dienst te handhaven, en algemene statistieken betreffende gebruik van de SolarLux-LEIDENE Website te verstrekken.

Gebruik van uw Persoonlijke Informatie
SolarLuxleiden verzamelt en gebruikt uw persoonlijke informatie om de SolarLux-LEIDENE Website in werking te stellen en de diensten te leveren u hebt gevraagd.

SolarLuxleiden verkoopt, huurt of huurt zijn klantenlijsten niet aan derde partijen. SolarLuxleiden kunnen gegevens met vertrouwde op partners delen om ons te helpen statistische analyse uitvoeren, u e-mail of postpost verzenden, klantenondersteuning verlenen, of voor leveringen schikken. Al dergelijke derde partijen zijn belemmerd van het gebruiken van uw persoonlijke informatie behalve om deze diensten aan SolarLux-leiden te verlenen, en zij worden vereist om de vertrouwelijkheid van uw informatie te handhaven.

SolarLuxleiden gebruikt of onthult geen gevoelige persoonlijke informatie, zoals ras, godsdienst, of politieke toetreding, zonder uw uitdrukkelijke toestemming.

SolarLux het LEIDENE levensonderhoudspoor van de Websites en de pagina's onze klanten bezoeken binnen SolarLux-leiden om te bepalen de welke SolarLux-LEIDENE diensten het populairst zijn. Dit gegeven wordt gebruikt om aangepaste inhoud en reclame binnen SolarLux-leiden aan klanten te leveren het van wie gedrag erop wijst dat zij in een bepaald onderwerp geinteresseerd zijn.

SolarLux de LEIDENE Websites zullen uw persoonlijke informatie, zonder voorafgaande kennisgeving, slechts indien nodig om dit door wet of in de goed geloofsovertuiging dat onthullen te doen dergelijke maatregelen noodzakelijk zijn: (a) om met de bevelschriften van de wet in overeenstemming te zijn of wettelijk die proces na te leven op SolarLux-leiden of de plaats wordt gediend; (b) om de rechten of het bezit van SolarLux-leiden te beschermen en te verdedigen; en, (c) handeling in veeleisende omstandigheden om de persoonlijke veiligheid van gebruikers van SolarLux-leiden te beschermen, of het publiek.

Gebruik van Koekjes
Het SolarLux-LEIDENE Websitegebruik „koekjes“ om u te helpen uw online ervaring personaliseren. Een koekje is een tekstbestand dat op uw harde schijf door een Webpaginaserver wordt geplaatst. De koekjes kunnen niet worden gebruikt om programma's in werking te stellen of virussen te leveren aan uw computer. De koekjes worden uniek toegewezen aan u, en kunnen slechts door een Webserver in het domein worden gelezen dat het koekje aan u uitgaf.

Één van de primaire doeleinden van koekjes moet verstrekken een gemakeigenschap u tijd bespaart. Het doel van een koekje is de Webserver te vertellen die u naar een specifieke pagina bent teruggekeerd. Bijvoorbeeld, als u SolarLux-LEIDENE pagina's, personaliseert of met SolarLux-LEIDENE plaats of de diensten registreert, helpt een koekje SolarLux-leiden om aan uw specifieke informatie te herinneren over verdere bezoeken. Dit vereenvoudigt het proces om uw persoonlijke informatie, zoals factuuradressen, verzendadressen te registreren, etc. Wanneer u naar dezelfde SolarLux-LEIDENE Website terugkeert, kan de informatie u eerder verstrekte worden teruggewonnen, zodat kunt u de SolarLux-LEIDENE eigenschappen gemakkelijk gebruiken die u aanpaste.

U hebt de capaciteit goed te keuren of te dalen koekjes. Meeste Webbrowsers keuren automatisch koekjes goed, maar u kunt gewoonlijk uw browser wijzigen die aan dalingskoekjes plaatst als u verkiest. Als u verkiest te dalen koekjes, kunt u niet de interactieve eigenschappen van de SolarLux-LEIDENE diensten of Websites kunnen volledig ervaren u bezoekt.

Veiligheid van uw Persoonlijke Informatie
SolarLuxleiden beveiligt uw persoonlijke informatie van onbevoegde toegang, gebruik of onthulling. SolarLuxleiden beveiligt de persoonlijk identificeerbare informatie u op computerservers in een gecontroleerd, veilig die milieu verstrekt, tegen onbevoegde toegang, gebruik of onthulling wordt beschermd. Wanneer de persoonlijke informatie (zoals een creditcardaantal) aan andere Websites wordt doorgegeven, is het beschermd door het gebruik van encryptie, zoals protocol het van Secure Socket Layer (SSL).

Veranderingen in deze Verklaring
SolarLux de LEIDENE wil werkt nu en dan deze Verklaring van Privacy bij om na te denken het bedrijf en de klant terugkoppelen. SolarLuxleiden moedigt u aan om deze Verklaring periodiek te herzien dat over hoe moet worden geïnformeerd SolarLux-leiden uw informatie beschermt.

Contactgegevens
SolarLuxleiden stemt in met uw commentaren betreffende deze Verklaring van Privacy. Als u gelooft dat SolarLux-leiden niet deze Verklaring heeft aangehangen, gelieve SolarLux-leiden te contacteren. Wij zullen commercieel redelijke inspanningen gebruiken het probleem onmiddellijk om te bepalen en te verhelpen.