aboutus

Shenzhen RedFarm Technology CO LTD

Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Shenzhen RedFarm Technology CO LTD
1 2 3 4
Shenzhen RedFarm Technology CO LTD
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Grote Markt: Noord-Amerika
West-Europa
Merken: RedFarm
Aantal werknemers: 100~100
Jaarlijkse omzet: 5000000-10000000
Opgericht Jaar: 2013
Export pct: 90% - 100%
Certificate: CE/RoHS/FCC/ETL/SAA
Ongeveer ons
Inleiding

RedFarm is een high-tech onderneming met 4500sqm-fabrieksgebied dat in leiden kweekt verlichtingsoplossingen offline 9 jaar is gespecialiseerd, ODM poogt OEM IDM voor populaire merken en online handelsmaatschappijen, met inbegrip van onderzoek, ontwikkeling, production.RedFarm zowel binnenlandse als buitenlandse klanten van de producten van uitstekende kwaliteit en de dienst te voorzien.

 

 

De belangrijkste producten voor RedFarm worden geleid kweken lichten, controlesysteem en andere relatieve componenten. Aangezien één van geleid leiden lichtenleverancier in China kweekt, RedFarm gemachtigd=was= door Samsung en Osram. Elk van onze producten zijn gepatenteerd en gediplomeerd aan Ce, RoHS, FCC, ETL, UL8800.Our-producten hoofdzakelijk worden uitgevoerd naar Europa, wil Noord-Amerika, Australia.We tot de best mogelijke installatie leiden kweekt beschikbare lichten. Dit betekent wij niet altijd ons over het verstrekken van het goedkoopste licht of zelfs het voordeligste licht ongerust maken, maar het betekent dat wij geen hoeken snijden.

 

Houdend de filosofie van „Maximumwinsten, Uitzonderlijke gewassenprestaties“, streven wij ernaar om de professionele diensten te verlenen, vooral kunnen wij de meest geschikte producten volgens uw behoeften verstrekken, en tegelijkertijd, kunnen wij de kostenbesparingen maximaliseren.

 

Verlaat ons een bericht info@redfarmledgrowlight.com of WhatsApp (+86) 134 1097 3788 zullen wij binnen 12hours antwoorden.

 

                               China Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Bedrijfsprofiel 0

Geschiedenis

Solarlux bracht heel wat geld en tijd door slechts te ontdekken om dat niemand lichte krachtig genoeg of met het correcte spectrum voor bloeiende installaties en het produceren van fruit had gecreeerd.

 

Wij wisten de technologie beschikbaar was, maar leiden kweken lichten op de markt werden geadverteerd door heel wat duidelijke die hype door weinig of geen wetenschap wordt gesteund, die betekende dat de recentste technologie niet was uitgerust.

 

Het was deze kennis, evenals een wens om een kwaliteitsproduct te creëren dat werkelijk werkte, SolarLux-LEIDENE lichten voor het kweken van installaties die vandaag worden aangeboden.

 

 

China Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Bedrijfsprofiel 0

China Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Bedrijfsprofiel 1

China Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Bedrijfsprofiel 2

Dienst

RedFarm wijdt om te zijn professionele leiden kweekt lichtenodm OEM IDM fabrikant.
 
RedFarm merkt op dat de meesten van nieuwe leiden lichte leveranciers in de markt adverteren onlangs hun goedkoop laag verlichtingsmateriaal met super hoge prestaties kweken, waren deze inrichtingen van geringe kwaliteit energie inefficiënt, snel lichtgevend bederf en slechte doeltreffendheidsprestaties door gebruik minder LEIDENE dioden, de lage raad van de hitte geleidende kring enz.
 
Deze goedkope low quality en prestaties leidden inrichtingengebruik minder geleide hoeveelheid, lage geleidende die heatsink en PCB-raad enz., door vals eisend de lampdoeltreffendheid, de meeste kwekers door hun reclame worden bedrogen. toen de kwekers deze lichten kregen van geringe kwaliteit en na oud maar met slechte oogst kweek, zeggen de kwekers iets slecht aan geleide inrichtingen. De Redfarmhoop alle kwekers kan goede geleide lichten krijgen, leds beter het weten, de kopers die van de thenTohulp wat weten betalen zij voor en wat echt goed geleid licht is, biedt Redfarm de vrije testende dienst voor hen aan die geen capaciteit hebben om te testen.
 
Voel vrij om ons te contacteren om uw licht testrapport te krijgen. (onder rapport)

                                    China Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Bedrijfsprofiel 0

Ons Team

Redfarm werd opgericht in 2013, door een groep dichte vrienden en tuin plant groeiende enthousiasten. De moestuin en het commerciële cannabis groeien waren eerder saai en het gebrek aan innovatie toen, kwekers gebruikte materiaal dat rond jarenlang was geweest als niet decennia, zij hun installaties gebruikend verlichtingsmateriaal zoals VERBORGEN, MH en HPS aanstaken.

Het grootste deel van dit verlichtingsmateriaal waren inefficiënte energie, vereisen frequente vervanging toe te schrijven aan lichtgevend bederf en hun prestaties waren niet bevredigend. Terwijl het zoeken naar beter verlichtingsmateriaal maar zonder resultaat, plakte een idee onze stichters. Waarom bouwen wij iets niet zelf, iets die efficiënte energie is, die grote prestaties voor zijn waarde en het zijn kan tegelijkertijd verstrekken innovatief? Dat iets onze eerste generatie LEIDEN verlichtingssysteem, en zo bleek Redfarm werd opgericht.

Door deze jaren, zijn wij nog zeer hartstochtelijk over onze hobby, wijzen wij op dit door de producten die wij ontwerpen, vervaardigen en aan de handen van onze klanten brengen. In de toekomst, zullen wij onze klanten met producten van onze hartstocht en innovatie blijven verbazen.

 

 

Technology

De RedFarmlichten zijn ontworpen om uw gewassenopbrengsten, in zowel hoeveelheid als kwaliteit te maximaliseren. Onze compact licht ontwerp en LEDs met hoge intensiteit staan toe u om eender welk lichtintensiteitniveau (PPFD) te krijgen u nodig hebt, verzekerend kunt u het grootste deel van uw beschikbaar groeiend gebied maken. Onze LEDs spreidde gelijk licht uit over de volledige voetafdruk uit om ervoor te zorgen dat de installaties die op de randen groeien niet aan een gebrek aan licht lijden.
 

                                 China Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Bedrijfsprofiel 0                                  China Shenzhen RedFarm Technology CO LTD Bedrijfsprofiel 1

Voorbij enkel het leveren van intensiteit, controleert ons uniek Marsgrow-Spectrum hoe de installaties groeien, leidend meer van hun energie aan het produceren van bloemen en fruit in plaats van stammen en bladeren. De verhouding van verschillende kleuren van licht houdt de installaties compacter, zodat kunt u meer in uw groeiend gebied passen. Het ultraviolet en de diepe blauwe golflengten in onze lichten verstrekken superieure luifelpenetratie, voedende lagere bladeren en bloemen zodat kunt u meer per vierkante voet oogsten.
 
In feite, leveren onze lichten en regelmatig constant dubbel om het industrie-standaardgram per vierkante voet te verdrievoudigen.

Contactgegevens